Gott Nytt År 2018

Nu är säsongen i full gång. Vi har haft två nybörjarläger i Lillehammer, våra två yngsta juniorlandslagsåkare har varit ett flertal vändor till Lillehammer plus en resa till Winterberg och en till Igls, våra äldsta juniorlandslagsåkare har varit ute hela hösten i olika banor runt i Europa och en träningsvecka i Pyeongchang. Dessutom har vi träning innomhusträning varje vecka på Ljusterö.

Världscupstävlingarna vi har varit med på under hösten har varit i Igls, Winterberg, Altenberg, Oberhof x2, Königssee.

Nu när det har blivit  år 2018 startar vi med en seniorvärldscup i Königssee för att sedan ta oss an de sista juniortävlingarna för säsongen i Igls, Winterberg och Altenberg. Sedan stundar SM-tävlingar och familjeläger hemma vid.

Vi har också hunnit med att delta på Norge Cupen vilket alltid är lika trevligt.

Det är roligt att se att vi har ett stabilt yngre gäng klubbåkare som utvecklas för varje gång de åker i en bana och nu under mellandagslägret gick det toppenbra för allihopa i Lillehammer. Det märks att de kämpar på med träningen hemma.

Vi har också ett helt gäng nyutbildade Rodeldomare som har blivit drillade på alla regler i boken. Nu har vi 8 domare med aktuell licens i klubben, kul!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.